Både nye og tidligere CNM-studenter kommer fra alle slags mulige bakgrunner. Det som knytter dem sammen, er et ønske om å hjelpe andre til en bedre helse og en ambisjon om å skape en tilfredsstillende og fleksibel karriere.

Jeg byttet karriere

Etter at jeg tilbragte tid på et detoxsenter i Thailand, ble jeg fascinert av naturens legende egenskaper. Jeg ville lære mer og valgte CNM fordi den naturopatiske tilnærmingen betød at jeg også ville få innsyn i andre behandlingsformer og diagnoseverktøy som irisdiagnostikk og Bachs blomstermedisin. Disse metodene har jeg også inkludert i min egen pasientbehandling etter utdanningsløpet. Nå har jeg en travel karriere.

I tillegg til å drive privat praksis skriver jeg ernæringsråd for et blad og fungerer som ernæringskonsulent for en kjent leverandør av kosttilskudd. Jeg underviser også i ernæring for voksne på lokale læringssentre og holder gjesteforedrag på ernæringskurs.

Emma, tidligere student i naturopatisk ernæring og naturopati

Emma, tidligere student i naturopatisk ernæring og naturopati

Studiene var utrolig engasjerende

Til tross for at jeg måtte tilpasse studiene til hjemmet, familien og jobben var de utrolig engasjerende. Jeg var som en svamp og sugde til meg all den fascinerende informasjonen. Jeg var så hektet at jeg bare gledet meg til neste undervisningshelg. Den kliniske praksisen var fantastisk, og etter at jeg ble kvalifisert i 2002, hjalp CNM meg med å få videre klinisk arbeid i India, der jeg observerte homeopater som ga helsehjelp til barn og voksne i slummen i Calcutta.

Gunilla, tidligere student i homeopati

Gunilla, tidligere student i homeopati

Jeg er sunnere og sprekere enn noensinne

Jeg er personlig trener, og som del av denne opplæringen tok jeg et kurs i folkehelse og ernæring. Jeg begynte med naturopatisk ernæring ved CNM fordi jeg ønsket å lære mer.

CNM-forelesningene er eksepsjonelle og virkelig inspirerende. Studietiden min der har vært en livsendrende opplevelse, og jeg har innsett at ernæring har enda større virkning på helsen og kroppssammensetningen min enn det trening har! Jeg har tidligere slitt med helse- og vektproblemer, men med kunnskapen jeg tilegnet meg hos CNM, er jeg sunnere og sprekere enn noen gang!

Keris, student i naturopatisk ernæring

Keris, student i naturopatisk ernæring

Jeg hjalp datteren min med å få helsen tilbake!

Da babyen min fikk diagnosen revmatoid artritt og legene fortalte oss at hun ville komme til å sitte i rullestol livet ut, måtte jeg bare gjøre noe for å hjelpe henne. Ettersom jeg bare kunne studere i helgene, meldte jeg meg på ernæringskurset.

Opplæringen ga meg dyptgående kunnskap om ernæring og matens effekt på kroppen, og satte meg i stand til å hjelpe datteren min. Hun er nå ni år – sunn og frisk. Nå har lidenskapen min blitt karrieren min. Jeg praktiserer sammen med andre tidligere studenter og hjelper pasienter med å vinne tilbake sin helse og livskraft. Det har vært en stor suksess.

Jo, tidligere student i naturopatisk ernæring

Jo, tidligere student i naturopatisk ernæring

Jeg setter pris på CNMs høye akademiske standarder

Jeg dro til Storbritannia for å studere hos CNM fordi de tilbød spesialiststudier i naturopatisk ernæring, noe som har vært min lidenskap siden jeg tok en bachelor i naturopati og yogiske fag ved et universitet i India.

Jeg trives med hele opplevelsen hos CNM, blant annet de høye akademiske standardene og den direkte tilnærmingen til de praktiske ferdighetene som trengs. Familien min i India er en del av en spirituell hinduorganisasjon som driver sitt eget sykehus. Derfor blir det nok av muligheter til å bruke det jeg har lært når jeg er ferdig med studiene. Det er mange mennesker rundt i verden som trenger hjelp med helseproblemene sine.

Priti, student i naturopatisk ernæring

Priti, student i naturopatisk ernæring

Jeg ønsket å gjøre noe meningsfylt

Etter å ha jobbet med eiendomsutvikling i åtte år ønsket jeg å gjøre noe der jeg kunne bruke min interesse for naturmedisin. Jeg forsøkte et par nettbaserte kurs i emnet, men det fungerte ikke. Jeg lærer bedre ansikt til ansikt.

Jeg var glad for å kunne studere deltid da jeg også måtte ha tid til jobb og en voksende familie. Da jeg var ferdig med studiene, hadde jeg praksis på et medisinsk senter, men jeg fikk så mye jobb at jeg etablerte min egen klinikk. Jeg har til og med vært med i et helseprogram på TV. Jeg er veldig heldig som får leve ut drømmen min. Arbeidet er så belønnende – det er fantastisk å se at pasientene leges.

Shaf, tidligere student i naturopatisk ernæring

Shaf, tidligere student i naturopatisk ernæring

Next: Slik søker du